Velkommen til Søllerød Svømmeklubs online tilmelding

 

Indkaldelse til generalforsamling (se her).  
Vi gør opmærksomt på, at der fortsat søges en kasserer til administration af bankkonti og diverse bogføring mm. Anslået månedligt tidsforbrug er ca. 3 timer. Løn ligger hos klubbens daglige leder og klubbens økonomi er et anliggende for hele bestyrelsen, så det er en afgrænset og simpel funktion. 
Det er ikke et krav at deltage i generalforsamlingen for at blive valgt til kasserer, man kan blot henvende sig til bestyrelsen.
 

 

Tilmelding til sæsonen 20/21!!
Den 8/6-20 kl. 8.30 åbner vi for tilmelding til sæsonen 20/21 for medlemmer der har været tilmeldt et sæsonhold i 19/20. Alle nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 13/6-20 kl. 10. Her finder du skema for næste sæson, bemærk der er mange ændringer! Læs her for at finde det rigtige hold for dig. 
 
Små justeringer er foretaget i ugeskemaet den 6/6-20, da 2 af ugens guldfiskehold er tilrettet og "udvalgt" til fortsætter hold, hvor der derfor primært vil være adgang for 2. års guldfisk. Beskrivelsen er ligeledes justeret. 
 
OBS - der er netop åbnet nyt Haletudsehold samt nye Mini hold (både begynder og øvet). Se oversigt over ledige hold (inkl. de nye) HER.
 
 
Covid 19 
 
 
NYT - NYT - NYT
Vi tilbyder nu undervisning på en ny type hold, med få deltagere! Der vil max. kunne deltage 3 på hvert hold og de gennemføres også men kun 1 tilmeldt.

Holdene løber over 10 gange og har første undervisningsgang den 22/2 og sidste gang er 2/5 (der undervises ikke 11/4 pga. Påske). Tidspunktet er lørdage kl. 11.20-12.00 på Trørødskolen.Har dette din interesse, kan du tilmelde dig her. Der er to niveauer: begynder (Minb) og øvet (Minø), vi anbefaler en min. alder på 5 år og min. højde på 110 cm. 

 
Hold for autister
I denne sæson giver vi igen særligt gode forhold til autister (andre med særlige behov er velkomne), på et specielt hold med få deltagere og flere hænder end på almindelige hold. Det er muligt at tilmelde sig udenom kommunen, men vi er løbende i dialog med kommunen omkring holdet. 
 
Jump4Fun - bevægelse i vand
Vi fortsætter samarbejdet med Rudersdal Kommune og DGI Nordsjælland og udbyder Jump4Fun. Dette lukkede hold for overvægtige børn. Læs mere...