Velkommen til Søllerød Svømmeklubs online tilmelding

 

Vi minder om, at der er lukket for telefonisk kontakt i ugerne 26-31 (begge inkl.) grundet sommerferie og camp aktivitet.

 

Tilmelding til sæsonen 21/22!!
Den 8/6-21 kl. 8.30 åbner vi for tilmelding til sæsonen 21/22 for medlemmer der har været tilmeldt et sæsonhold i 20/21. Alle nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 13/6-21 kl. 10. Her finder du skema for næste sæson. Læs her for at finde det rigtige hold for dig, skriv gerne til os hvis du er i tvivl. 

 

SommerSvøm 2021.

Fra mandag den 7/6-21 vil det være muligt at tilmelde sig vores sommerferieaktivitet SommerSvøm. Denne sommer kommer der til at være camps i uge 26 og 27, læs mere her og tilmeld her

 
 
Hold for autister
I denne sæson giver vi igen særligt gode forhold til autister (andre med særlige behov er velkomne), på et specielt hold med få deltagere og flere hænder end på almindelige hold. Det er muligt at tilmelde sig udenom kommunen, men vi er løbende i dialog med kommunen omkring holdet. 
 
Jump4Fun - bevægelse i vand
Vi fortsætter samarbejdet med Rudersdal Kommune og DGI Nordsjælland og udbyder Jump4Fun. Dette lukkede hold for overvægtige børn. Læs mere...