Velkommen til Søllerød Svømmeklubs online tilmelding

 
Deltager på SommerSvøm? Vær OBS på ændret lokation, vi er i Rundforbi Svømmehal (og ikke på Skovlyskolen)!! 
 
VI HAR ÅBENT FOR TILMELDING TIL SÆSONEN 2019/20!
  
UGEPLANER:
 
 
NYT i sæsonen 2019/20
 
Vi har besluttet at videreføre konceptet med færre deltagere på holdene, dette. Dette betyder, at alle Haj hold på Trørødskolen samt mange af Delfin holdene samme sted KUN svømmer i dyb ende. Vær opmærksom ved tilmelding.
 
Igen i denne sæson har vi oprettet et hold der svømmer 2 gange om ugen og det foregår på Trørødskolen. Holdet er for børn der ønsker at kunne have mere fokus på svømningen end på et almindeligt hold der svømmer 1 gang ugentligt. Niveauet er minimum delfin 2. år.
 
Nyt hold: Fun in the Pool! På dette hold vil der gennem sæsonen være mange forskellige aktiviteter i vandet og vi afprøver forskelligt der ikke nødvendigvis har noget med svømning at gøre. På dette hold er du velkommen til at komme med idéer til aktiviterne. Er du mellem 8 og 16 år, kunne dette hold være noget for dig. Holdet undervises i Rundforbi Svømmehal lørdag kl. 16.00-17.00.
 
Vi opretter endnu et Kombi-hold, hvor det vil være muligt at medtage ældre svømmere. Holdet hedder Kombi 2 og ligger lørdag kl. 11.30 på Trørødskolen. 
 
Udover disse nye hold og alle vores øvrige tilbud, har vi også vores specialhold: Jump4fun i samarbejde med DGI samt hold for autister i samarbejde med kommunen på holdplanen. Der er således et bredt udbud af hold til børn, unge og voksne.
 
Hold for autister
I denne sæson giver vi igen særligt gode forhold til autister (andre med særlige behov er velkomne), på et specielt hold med få deltagere og flere hænder end på almindelige hold. Det er muligt at tilmelde sig udenom kommunen, men vi er løbende i dialog med kommunen omkring holdet. 
 
Jump4Fun - bevægelse i vand
Vi fortsætter samarbejdet med Rudersdal Kommune og DGI Nordsjælland og udbyder Jump4Fun. Dette lukkede hold for overvægtige børn. Læs mere...
 
 
Læs mere her.
 
OBS - OBS - OBS - OBS - OBS - OBS
Ændring af lokation - flyttet fra Skovlyskolen til Rundforbi Svømmehal!!!
 
LUKKET FOR TILMELDING. Der er plads til alle fra ca. 7 år, også til børn der ikke i forvejen er medlemmer hos os. Vi glæder os til 3 dejlige uger fyldt med gode aktiviteter, i år er det ugerne 27, 28 og 32 vi er klar i.