Velkommen til Søllerød Svømmeklubs online tilmelding  

I dag torsdag den 29/8-19 er der problemer med telefonen grundet fejl hos teleselskabet. Vi beklager meget Jer der har ringet forgæves! Skriv os en mail på: kontor@sollerodsvom.dk så svarer vi Jeres henvendelser her.
 
VI HAR ÅBENT FOR TILMELDING TIL SÆSONEN 2019/20!
  
UGEPLANER:
Ugeplan for Skovlyskolen 2019/20 - midlertidig lukket frem til ultimo september!!
Ugeplan for Trørødskolen 2019/20 (revideret senest 230819)
 
 
NYT i sæsonen 2019/20
 
Vi har besluttet at videreføre konceptet med færre deltagere på holdene, dette. Dette betyder, at alle Haj hold på Trørødskolen samt mange af Delfin holdene samme sted KUN svømmer i dyb ende. Vær opmærksom ved tilmelding.
 
Se også vores øvrige tilbud på specialhold: Jump4fun i samarbejde med DGI samt hold for autister i samarbejde med kommunen på holdplanen. Der er således et bredt udbud af hold til børn, unge og voksne.
 
Hold for autister
I denne sæson giver vi igen særligt gode forhold til autister (andre med særlige behov er velkomne), på et specielt hold med få deltagere og flere hænder end på almindelige hold. Det er muligt at tilmelde sig udenom kommunen, men vi er løbende i dialog med kommunen omkring holdet. 
 
Jump4Fun - bevægelse i vand
Vi fortsætter samarbejdet med Rudersdal Kommune og DGI Nordsjælland og udbyder Jump4Fun. Dette lukkede hold for overvægtige børn. Læs mere...
 
 
SommerSvøm 2019
Tak for i år, vi ses i 2020!