Klubmodul henter siden
SommerSvøm 2022 - UGE 26
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Så skal der svømmes!

Søllerød Svømmeklub afholder igen i år "SommerSvøm", hvor børn vil få rig mulighed for at udvikle deres svømmefærdigheder og lave en masse andre sjove aktiviteter, sammen med jævnaldrende. Vi tager imod børn på alle svømmeniveauer og det er ikke nødvendigt at være medlem af svømmeklubben på forhånd. Du opretter blot en profil på barnet ved tilmeldingen.

Det foregår i uge 26 og 31 mandag til fredag fra 8.30-15.30 og er for børn mellem ca. 7 og 12 år. I tiden fra 8.00-8.30 er det muligt at møde ind og her vil der som sådan ikke være aktiviteter, udover hvad børnene selv finder på. Det samme gør sig gældende fra 15.30-16.00. Vi har altså "åbent" for børn med pasningsbehov en halv time før og efter selve campen.

Udover selve svømningen der foregår 2 gange dagligt, vil der være mange andre aktiviteter som børnene kommer til at deltage i. Vi vil såfremt vejret tillader det benytte os af arealet udenfor svømmehallen og i øvrigt forsøge at bruge nogle af de muligheder naturen tilbyder lige i nærområdet. Hvis vejret ikke er helt med os, håber vi at have mulighed for at trække nogle af aktiviteterne indendørs.

Adressen er: Rundforbi Svømmehal, Egebækvej 118, 2850 Nærum

Hver dag skal der medbringes badetøj, svømmebriller, 2 håndklæder (de skal i vandet 2 gange), drikkedunk og en STOR madpakke, samt en formiddags snack. Det er rigtig vigtigt med en god solid madpakke, da de skal være aktive hele dagen.

OBS vi har ikke adgang til køleskab!

Når dagen er ved at være omme, samles alle deltagerne for at afrunde dagen og muligvis spise et stykke kage el. lign. Hertil vil vi søge efter ”kagebagere”, opslag vil være at finde til "SommerSvøm", hvor man kan melde sig. Vi håber på Jeres opbakning til dette.

Til "SommerSvøm" udleveres der bl.a. en t-shirt med navn som forventes anvendt på campen.

Husk praktisk tøj hver dag, som man kan bevæge sig i. Vi skal være både inde og ude, så tjek gerne vejrudsigten.

I løbet af ugen vil der blive taget billeder som vi forbeholder os retten til at benytte til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet begynder.

Ved spørgsmål og fravalg af fotos skriv til: kontor@sollerodsvom.dk

 

Skal dit barn med?

Vel mødt til en dejlig svømmeuge 

Tilmeldte
35 /35
Tilmeldingsfrist
05.06.2022
Tidspunkt
27.06.2022 kl. 08.00 - 01.07.2022 kl. 16.00
Sted
Rundforbi Svømmehal
T-shirt str.*:
Pris
1500,00 kr.