Klubmodul henter siden
Teknik Camp 2020 (uge 32)
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Teknik Camp - uge 32

Søllerød Svømmeklub inviterer hermed de yngre konkurrencesvømmere til at deltage i vores succes fra sidste år: Teknik camp. Vi forestiller os, at deltagerne som minimum har svømmet på konkurrencehold i en sæson og er mellem 9 og 12 år og har lyst til at komme og forbedre teknikken en uge i sommerferien.

Fra mandag til fredag mødes der ind kl 10.00 til omklædning og grundig opvarmning inden der springes i vandet i min. 1 1/2 time, hvorefter der er udstrækning på kanten. Herefter omklædning og opsamling med mulighed for notatskrivning mens den medbragte frokost nydes (ingen adgang til køleskab). Vi slutter hver dag kl. 14.30.

På campen vil der blive udleveret en notatbog og en hoodie med navn (HUSK at vælg størrelse ved tilmelding) og alle svømmerne vil blive tilbudt frugt/kiks eller andet efter opvarmningen. 

Der vil være én træner der forestår undervisningen og alt efter hvor mange deltagere der er, kommer der én eller to hjælpere yderligere.

Teknik campen kommer til at dele faciliteter med vores SommerSvøm deltagere, så der vil være en del flere børn på stedet end blot deltagerne her. 

Flere oplysninger vil blive fremsendt de tilmeldte når tiden nærmer sig. 

Venlig hilsen
Søllerød Svømmeklub 
Tilmeldte
21 /21
Tilmeldingsfrist
26.07.2020
Tidspunkt
03.08.2020 kl. 10.00 - 07.08.2020 kl. 14.30
Sted
Trørødskolen
Hoodie størrelse:
Pris
850,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'