Klubmodul henter siden
SommerSvøm 2020 - UGE 32
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Så skal der svømmes!
 
Forudsat at Danmark er lukket op og Coronavirussen ikke påvirker vores muligheder for afholdelse af SommerSvøm, gennemføres disse uger på vanlig vis. Vi håber ikke det bliver nødvendigt at aflyse arrangementet, men vil samtidig gøre opmærksom på, at det er en mulighed der foreligger. Ved aflysning fra vores side, gives pengene selvfølgelig retur. 
 
OBS: den 13/5-20 åbnes der for yderligere 10 pladser 
 
Søllerød Svømmeklub afholder igen i år "SommerSvøm", hvor børn vil få rig mulighed for at udvikle deres svømmefærdigheder og lave en masse andre sjove aktiviteter, sammen med jævnaldrende. Vi tager imod børn på alle svømmeniveauer og det er ikke nødvendigt at være medlem af svømmeklubben på forhånd. Du opretter blot en profil på barnet ved tilmeldingen.
 
Det foregår i uge 32 mandag til fredag fra 8.30-15.30 og er for børn mellem ca. 7 og 12 år. I tiden fra 8.00-8.30 er det muligt at møde ind og her vil der som sådan ikke være aktiviteter, udover hvad børnene selv finder på. Det samme gør sig gældende fra 15.30-16.00. Vi har altså "åbent" for børn med pasningsbehov en halv time før og efter selve campen.
 
Udover selve svømningen der foregår 2 gange dagligt, vil der være mange andre aktiviteter som børnene kommer til at deltage i. Vi vil såfremt vejret tillader det benytte os af arealet udenfor svømmehallen og i øvrigt forsøge at bruge nogle af de muligheder naturen tilbyder lige i nærområdet. Hvis vejret ikke er helt med os, håber vi at have mulighed for at trække nogle af aktiviteterne indendørs. 
 
Adressen er: PT. UBEKENDT - VI MELDER DENNE UD SENEST I UGE 26!! 
 
Hver dag skal der medbringes badetøj, svømmebriller, 2 håndklæder (de skal i vandet 2 gange), drikkedunk og en STOR madpakke. Det er rigtig vigtigt med en god solid madpakke, da de skal være aktive hele dagen. OBS vi har ikke adgang til køleskab!
 
Når dagen er ved at være omme, samles alle deltagerne og spiser et stykke kage og afrunder dagen. Hertil vil vi søge efter kagebagere, opslag vil være at finde til "SommerSvøm", hvor man kan melde sig. Vi håber på Jeres opbakning til dette.
 
Til "SommerSvøm" udleveres der en lille taske med en t-shirt med navn og en badehætte som forventes anvendt på campen. En gang dagligt får børnene lidt frugt og saft/juice.
 
Husk praktisk tøj hver dag, som man kan bevæge sig i. Vi skal være både inde og ude, så tjek gerne vejrudsigten.
 
I løbet af ugen vil der blive taget billeder som vi forbeholder os retten til at benytte til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet begynder. 
 
Ved spørgsmål og fravalg af fotos skriv til: kontor@sollerodsvom.dk
 
Skal dit barn med?
Vel mødt til en dejlig svømmeuge 
Tilmeldte
22 /40
Tilmeldingsfrist
21.06.2020
Tidspunkt
03.08.2020 kl. 08.00 - 07.08.2020 kl. 16.00
Sted
??
T-shirt str.*:
Pris
1450,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'