Klubmodul henter siden
SommerSvøm 2023 - UGE 26
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Så skal der svømmes!

Søllerød Svømmeklub afholder igen i år "SommerSvøm", hvor børn vil få rig mulighed for at udvikle deres svømmefærdigheder og lave en masse andre sjove aktiviteter, sammen med jævnaldrende. Vi tager imod børn på alle svømmeniveauer og det er ikke nødvendigt at være medlem af svømmeklubben på forhånd. Du opretter blot en profil på barnet ved tilmeldingen.

Det foregår i uge 26 og 27 mandag til fredag fra 8.30-15.30 og er for børn mellem ca. 7 og 12 år, deltagerne skal selv kunne klare sig gennem omklædning. I tiden fra 8.00-8.30 er det muligt at møde ind og her vil der som sådan ikke være aktiviteter, udover hvad børnene selv finder på. Det samme gør sig gældende fra 15.30-16.00. Vi har altså "åbent" for børn med pasningsbehov en halv time før og efter selve campen. 

Adressen er: Rundforbi Svømmehal, Egebækvej 118, 2850 Nærum

Hver dag skal der medbringes badetøj, svømmebriller, 2 håndklæder (de skal i vandet 2 gange), drikkedunk og en STOR madpakke, samt en formiddags snack. Det er rigtig vigtigt med en god solid madpakke, da de skal være aktive hele dagen. OBS vi har ikke adgang til køleskab!

Forudsætning for deltagelse: Vi har ikke pædagoguddannet personale, det er alene vores svømmeskoletrænere der står for aktiviteterne på campen. Såfremt dit barn har en diagnose vil vi værdsætte en kort info herom i kommentarfeltet og vi forventer at alle som minimum kan indgå i det fællesskab vi sætter op for alle deltagere og har forudsætningerne herfor.

Til "SommerSvøm" udleveres der bl.a. en t-shirt med navn som forventes anvendt på campen.

Husk praktisk tøj hver dag, som man kan bevæge sig i. Vi skal være både inde og ude, så tjek gerne vejrudsigten.

I løbet af ugen vil der blive taget billeder som vi forbeholder os retten til at benytte til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet begynder.

Ved spørgsmål og fravalg af fotos skriv til: kontor@sollerodsvom.dk

 

Skal dit barn med?

Vel mødt til en dejlig svømmeuge 

Tilmeldte
36 /40
Tilmeldingsfrist
04.06.2023
Tidspunkt
26.06.2023 kl. 08.00 - 30.06.2023 kl. 16.00
Sted
Rundforbi Svømmehal
Pris
1700,00 kr.